Scrob cu hribi, urzici si leurda

de gaby_gabytza in Mancaruri de legume, 2 Dec 2020 | 2088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • urzici
  • 500 g hribi
  • 1 legatura leurda
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrob cu hribi, urzici si leurda:

Spalam urzicile in mai multe apa si le punem la fiert.Dupa ce s-au fiert le punem la scurs.

Spalam hribi,ii curatam si ii punem la fiert.

Curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt

Intr-o tigaie adaugam uleiul si ceapa si le calim putin impreuna.

Dupa care adaugam urzicile si hribi scurse de apa, un varf cutit sare si le amestecam bine.dupa adaugam cca 100 ml apa cat sa nu se arda ceapa.Pe urma punem legatura de leurda spalata si tocata marunt.Si le lasam la calit pana scade apa.

La final adaugam ouale batute cu sare si le amestecam energic.

Servim alaturi de mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrob cu hribi, urzici si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra